02 september 2010

Vilken underbar morgon!!!

Det kallas för "brittsommar" och det är det idag solen strålar från en klarblå himmel. Vad gör man? ut. Man vill bara ut i solen ta vara på de fina solstrålar som når en. Cykel.. en tur ut i naturen vad underbart 32km på skogsvägar. Det känner på att bara åka på grusvägar det hoppar och studsar man blir om skakad i hela kroppen, och skulle man tappa nåt hekto så inte stannar man och plockar upp det heller. För det här med sem är inte bra för vikten eller krymper kläderna som man inte använder på sommaren, man kan ju undra.  Men vadå man ska unna sig på semestern, det är bara så, man får göra sig av med det nu på hösten. Så kommer snön så man får valla skidorna och då rättar det nog till sig förr eller senare. Rollreblades det blev det stopp med de har varit och laga vägen med asfalt och sprutat på kross så det är färdig åkt med det.
men man kanske kan hitta på nogon nu rutt.
Jobb det är två em kvar så på fredag efter jobbet åker vi till Köping för att tidig morgon åka till Kungsör på cykeltävling.

Om man går in på http://www.jogg.se/ så kan man se var jag cyklat, kan kanske vara kul man kan även följa var och vad jag tränar med.
Ha det bra alla "tränigsnördar" för det är nog jag./// ROGER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar